Nya öppettider i butiken.

 

Efter moget övervägande har jag kommit fram till att även jag behöver två lediga dagar i veckan. Jag kommer alltså att fortsätta med sommartiderna även framledes. Jag hoppas att de fem dagar i veckan, som jag fortfarande har öppet, ska vara tillräckligt för att ni ska kunna hitta roliga fiskar, bra foder och vettiga tillbehör. Alla är, som vanligt, välkomna.

 

När det gäller den lilla rutan uppe i övre kanten med öppettider, har jag ingen möjlighet att ändra i den. Jag har väldigt liten kontroll över min hemsida, så ni får försöka bortse från vad som står i den.

  

Tisdag 15.00 - 19.00

Onsdag 15.00 - 19.00

Torsdag 15.00 - 19.00

Fredag 15.00 - 19.00

Lördag 12.00 - 16.00

Söndag stängt

Måndag stängt


Nytt i butiken

 

2022.09.09

 

Igår fick jag in levande foder. Allt var i mycket bra skick. Blackworms och tubifex är nästan alltid i toppkvalitet. Det som kan vara dåligt är de vita mygglarverna, men även de har vatit ganska bra under sommaren. Vilket är anmärkningsvärt eftersom det inte är lätt att erbjuda sådana under den säsongen. När det gäller tubifex, har det varit en bristvara under senare tid. Även den här gången fick jag bara en bråkdel av vad jag beställde. Jag vet inte varför och jag hoppas att det inte är ett förebud om att de kommer att försvinna på listan. Det lär vara svårt att hitta tubifex i Europa numera. Detta beroende på att utvecklingen av reningsverk även nått de fattigaste delarna.

 

I övrigt har jag fått in tre fina par av Betta coccina och Otrocinclus cf. macrospilus i god kvalitet. Något som är sällsynt när det gäller de senare.